Гуртожитки КНТЕУ

Студенту

 

 

 

Дирекція студмістечка розташована за адресою: вул. Матеюка, 2а, (гуртожиток № 4).

Звернення/запитання/скарги/пропозиції
до адміністрації студмістечка

Студентське містечко Київського національного торговельно-економічного університету - це комплекс гуртожитків із медичним і побутовим обслуговуванням, спортивними спорудами, виробничими приміщеннями, майстернями, необхідними для експлуатації і ремонту споруд, приміщень, інженерного обладнання і комунікацій. На території студентського містечка розташовано три студентські гуртожитки.

Схема проїзду до корпусів "М", "Н" та гуртожитку №6

Студентські гуртожитки призначені для проживання на період навчання іногородніх студентів, слухачів інституту вищої кваліфікації, довузівської підготовки іноземних громадян, аспірантів, докторантів тощо, а також студентів із числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, за умови відсутності в них іншого місця проживання.

Гуртожитки студмістечка університету призначені для загального проживання із самообслуговуванням і самоврядуванням. У кожному гуртожитку студмістечка обирається рада студентського самоврядування, яка є ланкою між адміністрацією студмістечка та студентством. Рада студентського самоврядування кожного гуртожитку має свою структуру, до якої входять представники кожного факультету з студентів-мешканців гуртожитків, яких обирають на звітно-виборчих конференціях РСС гуртожитків. Головним завданням ради студентського самоврядування є захист основних життєвих прав та інтересів студентської молоді, яка проживає в гуртожитках, шляхом постійного діалогу та співпраці між студентами і адміністрацією студмістечка та університету.

Студенти, які поселені до гуртожитків повинні знати і суворо дотримуватися «Правил внутрішнього розпорядку в гуртожитках» та умов Контракту на право проживання студента в гуртожитку.

 Гуртожиток №1
 Гуртожиток №2
 Гуртожиток №3
 Гуртожиток №4

 

 Гуртожиток №6
 

Гуртожиток №6, розташований за адресою вул. Лобачевського, 23, - це 9-поверховий будинок, в якому є 219 житлових приміщень, в кожному з яких є кухня та санвузол.

Для студентів обладнана читальна зала для самопідготовки, актова зала для проведення культурно-масових заходів, спортивна, тренажерна та зала для занять фітнесом.

Завідувач гуртожитку забезпечує утримання приміщень гуртожитку в належному стані відповідно до встановлених санітарних норм та правил, утримує в належному стані закріплену територію та зелені насадження, своєчасно вживає заходів щодо реалізації пропозицій студентів, які проживають у гуртожитках, інформує їх про прийняті рішення.

Їхати трамваями №№33, 23, маршрутними таксі  №№555, 423 від зупинки А.Малишка до зупинки вул. Лобачевського або трамваєм №32 від М. Лісова до зупинки вул. Лобачевського.

Масовець Тетяна Анатоліївна - Голова РСС

тел. (044) 574-15-46.